Microsoft har altid været kendt for to ting – fremragende produkter og endnu mere udestående produktsupport. Microsoft Business Solutions (MBS) fortsætter traditionen ved at levere fremragende kundesupport til partnere og kunder i hele verden.
Teknisk support tilbydes af MBS afhænger af regionen. For Nordamerika (NA), er support tilgængelig for både partnere og kunder, der benyttet sig af støtteplanen. I Asien Pacific (AP), Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) dog er støtte kun tilgængelig for-partnere.
Desværre, ikke alle kunder i Nordamerika kan benytte sig af støtte fra deres leverandør. Nogle der har valgt ikke for at forny deres årlige enhancement planer er forældreløse fra deres leverandører og modtager ikke gratis opgraderinger. Hvis de har brug for øjeblikkelig støtte, kan de kontakte MBS supportteam direkte, men de er opkrævet en højere præmie. I dette tilfælde er det bedst at få støtte fra partnere såsom Alba spektrum teknologier eller lignende i stedet for direkte fra MBS.
Nedenfor er nogle spørgsmål og svar, der MBS Support Team (Asien og EMEA) modtager:
Q1. Vil Microsoft Great Plains køre på andre operativsystemer end Microsoft Windows?
A1. Microsoft Great Plains blev først udviklet til at understøtte både Microsoft og Mac-operativsystemer. Nyere versioner af Great Plains understøtter dog ikke Mac, specielt når Microsoft erhvervet selskab (Great Plains Software).
Q2. Hvad database platforme understøttes af Microsoft Great Plains?
A2. Version 8 og ovenfor i Microsoft Great Plains understøtter kun SQL Server- og MSDE. Lavere end 8-versioner understøtter SQL Server, MSDE (version 7.5), btræet (for Great Plains Standard) og Pervasive SQL (tidligere Btrieve).
Q3. Vi i øjeblikket ved hjælp af et andet ERP-system, men vi er interesseret i at overflytte til Great Plains (GP). Er dette muligt?
A3. Det er meget muligt afhængig af ERP-systemet bruges. Migrationer er blevet gennemført fra Peoplesoft til GP samt JD Edwards til GP. Hvis du er interesseret, vil vi gennemføre undersøgelser for mulig overførsel mellem din ERP system til GP.
Q4. Kan integration mellem Microsoft CRM og Microsoft Great Plains?
A4. Dette er absolut muligt, men det vil enten afhængige på MS Biztalk Server (hvis du følger den MS CRM til GP Integration dokument) eller på fingerfærdighed tilpasninger.
Q5. Kan Microsoft Great Plains tilgås via internettet ved hjælp af en internet-browser?
A5. Der er nogle eProducts til Great Plains, som vil gøre det muligt for virksomheden at skabe en online butik. Dog, dette kun vedrører salg ordrebehandling siden af Great Plains. For at få fjernadgang til Great Plains, skal du have Citrix () installeret. Hvis du vil have adgang til Great Plains på selve browseren, skal du konfigurere webserverkomponenten til Citrix til den webserver, du vil bruge GP fra.
SPGS. 6. Hvad hvis jeg har nogle problemer med Great Plains eller hvis jeg ønsker at tilfredsstille min nysgerrighed om visse aspekter af ERP-systemet uden at genere min leverandør?
A6. Alle Microsoft Great Plains-kunder har adgang til CustomerSource. Dette er et område i MBS hjemmeside specifikt dækket til MBS kunder. Her, du kan søge den omfattende KnowledgeBase vedrørende eventuelle MBS produkter samt hente service packs og patches til din praktiserende læge installere.
Happy computing! Hvis du er interesseret på hvordan Great Plains kan hjælpe din virksomhed, tøv ikke med at kontakte os. 1-630-961-5918 eller 1-866-528-0577! Help@albaspectrum.com