Den nemmeste metode til at købe en cykel er at betale kontant. Desværre har flertallet af amerikanerne ikke $ 1000 til overs. Der er mange måder at finansiere dit cykelkøb på. Der er mange muligheder for kreditkort med lav rente. Her er nogle eksempler:

Kreditkort: Hvis du leder efter finansiering til at købe en cykel på afbetaling, vil kreditkortet være din bedste ven. Kreditkort er ikke for alle. Det er en god idé at behandle dine kreditkort på samme måde som et debet- eller kreditkort. Du kan bruge den til små køb, men du skal betale hele saldoen for at undgå renter. Alternativt kan du bruge din banks betalingskort.

Cykelfinansiering: Et lån til en cykel er en fantastisk måde at sprede omkostningerne ved en helt ny cykel over et bestemt betalingsbeløb. Dette er en bedre mulighed end at købe cyklen fuldt ud. Vær opmærksom på, at cykelfinansiering er genstand for renter. Stil fem spørgsmål. Vær opmærksom på eventuelle ekstra gebyrer. Ved at gøre dette kan du undgå at betale for en potentielt dyr cykel, som du ikke har budgettet til at købe.

Finansieringsmuligheder: Bekræft giver en månedlig, rentefri betalingsplan med nul-renter, som du kan finansiere dit cykelkøb. Denne finansieringsmulighed er tilgængelig hos mange detailhandlere, herunder Santa Monica og Playa Vista Bike Attack. Bike Attack accepterer din Affirm-kreditgrænse og ansøgning. Så kan du købe cyklen i butikken. Bike Attack er ikke i stand til at finansiere nye cykler, men de tilbyder finansiering i butikken.