Mange ejere og ledere kæmper for at få den lille virksomhed finansiering nødvendigt at fungere og vokse.
Og mens de fleste mennesker er universelt enig i, at lavere omkostninger gæld er bedre end højere omkostninger gæld, begge ender med at have deres plads og formål.
Lave omkostninger gældsfinansiering er forbeholdt lav risiko applikationer.
Da risikoen går op, så gør låneomkostningerne.
Temmelig grundlæggende, right?
Men er der et twist.
De fleste af de lavere omkostninger kapital til rådighed til finansiering af små virksomheder er baseret på personlige nettoformue, personlige kredit og indtægtskilder uden for virksomheden.
Så selvom et virksomhedsprogram af finansieringen kunne anses for høj risiko, kan virksomhedsejer eller manager stadig være stand til at sikre lav rente baseret på deres personlige formue og indkomst.
Dette skaber den illusion, at lave renter er tilgængelig for alle små virksomhedsprogrammer, uanset deres størrelse og relative risiko.
Her er hvor fælden kommer.
Som virksomheden vokser, det vil bruge op alle de billig finansiering gearede fra personlige formue og bliver nødt til at faktor i højere omkostninger small business finansiering kilder for at finansiere kapitalkravene i virksomheden.
På dette tidspunkt, begynder risikoen for den underliggende forretning nu at få afspejlet i rentesatserne.
Problemet er, at næppe nogen nogensinde planer for dette sker og business spring frøer fra lav rente personlige lån forklædt som business lån i høj rente personlig kreditkort.
Hvis virksomheden opnår kortsigtet rentabilitet, kan der stadig være lav- og mellemindkomster vifte rente produkter til rådighed til at finansiere vækst.
Men hvis virksomhed opstart periode trækker på, som er slet ikke ualmindeligt, højere omkostninger personlig finansiering kan hurtigt blive den eneste hovedstad tilgængelige til at kortsigtede tab og/eller større end forventede etableringsomkostninger.
For at undgå at falde i fælden, lav rente, overveje følgende trin, når bygge din small business finansiering strategi.
>>> Være Ultra konservativt når anslå din kapitalkrav.
Når du prøver at starte en virksomhed, hele handler om at være optimistisk og få ting vil, så du kan lave alle slags penge. Ret?
I spændingen ved planlægning af et nyt venture dens nem at narre dig selv, hvad virksomheden opstart realistisk kommer til at koste at komme i gang og blive profitabel.
En bedre fremgangsmåde er at være konservativ med din small business finansiering krav, factoring i alle sandsynlige omkostninger i mere detaljeret at øge nøjagtigheden.
Selv hvis du tror, du bliver ultra konservativt med din kapital skøn, tilføje yderligere 20% til uanset antallet du kommer op med som en nødplan fond.
Ting kan og vil gå galt.
Perfekt start scenario er omkring de samme odds som at vinde en lotteri billet, så du kan lige så godt gå spille dine heldige tal i stedet for bank på en alt for aggressiv small business finansieringsplan.
>>> Forstå de begrænsninger og kriterier For finansiering af lav rente.
For nystartede kommer lav rente finansiering fra personlige kredit og regeringen sponsorerede programmer.
I begge tilfælde er der grænser, hvor meget du kan erhverve kapital.
Grænser for offentlige programmer er normalt veldefinerede. Bare ikke automatisk antage at du opfylder betingelserne for de maksimale beløb.
Personlige grænser vil være baseret på en kombination af din kredit score, din liquidat-kompatible personlige aktiver og likviditet til afdrag på gæld.
Kortsigtet lønsomhed i virksomheden vil give dig større adgang til small business finansiering, men på en lidt højere rente i forhold til lave omkostninger personlig finansiering.
Interesse omkostningerne ved trinvis kapital vil fortsætte med at stige, hvis yderligere gæld ikke er modsvares af tilsvarende mængde af personlige eller forretningsmæssige egenkapital.
>>> Faktor i de sande omkostninger ved låntagning
Når du opretter din small business finansiering fremskrivninger, Sørg for, at du præcist vurdere dine omkostninger af lånt kapital.
Hvis din lave omkostninger penge kilder ikke er tilstrækkelig til at dække off din kapitalkrav, derefter faktor i højere omkostningskilder tilgængelige for dig og se, om cash flow fremskrivninger stadig arbejde.
Der er ingen værdi i at skabe en urealistisk likviditet projektion.
Det kan kun føre til dårlig forretningsmæssige beslutninger, som ikke vil holde dig i erhvervslivet meget lang.
Hvis likviditeten numre ikke tilføje op, undgå fristelsen til at reducere din kapitalkrav eller sænke den gennemsnitlige anskaffelsespris af kapital blot at gøre numrene arbejde.
God tallenes virkelighed kan fortælle dig om ikke at gå videre med dine planer, som kunne meget vel være den bedste forretning beslutning du nogensinde gøre.