Det er den tid på året, hvor du skal beregne, hvor mange penge du vil spare i år på din skat. IRS har sat specifikke online-værktøjer, der giver dig mulighed for at beregne dine skatter præcist, og der er hundredvis af websteder, der vil beregne din skat og vise dig, hvor mange penge du skal spare.

Har din skattebogholder erfaring med software til skatteforberedelse?

Har du brug for hjælp til at forberede din selvangivelse?

Har du brug for hjælp til at forstå skattelovgivningen?

Hvis du selv har indgivet skatter, men vil sikre dig, at du har udarbejdet korrekt den bedste måde at rapportere din indkomst på, kan du nemt ansætte en revisor til at gøre arbejdet for dig, men hvis du selv har forsøgt at forberede din tilbagevenden, men ved, at du mangler det kvalificerede personale til at gøre det , kan du overveje at ansætte en CPA eller en tilmeldt agent til at udføre arbejdet for dig. Hvis du har været selvstændig i de sidste par år, eller hvis det beløb, du tjener hvert år, ikke er stabilt, kan du leje en erhvervsskattebogholder.

Hvis du ejer en virksomhed eller er selvstændig, eller hvis du tjener under $ 100.000 årligt, eller hvis du har indkomst over $ 50.000 årligt, kan du drage fordel af at ansætte en erhvervsskattebogholder eller tilmeldt agent.

Hvis du ikke er selvstændig, eller gøre mere end $ 100.000 årligt, eller hvis du ikke har pårørende, kan du drage fordel af at ansætte en CPA eller indskrevet agent. Hvis du er bevæbnet med en solid forståelse af skattelovgivningen, vil du være i stand til at sikre, at din tilbagevenden sker korrekt, og at du er i stand til at spare penge på din tilbagevenden.

Ud over at forberede din returnering og finde fradrag, som du måske er gået glip af, kan en erhvervsskattebogholder uddanne dig om skattelovgivning, så du vil være i stand til at drage fordel af alle de fradrag, du har ret til, og at du ikke betaler for meget i skat.

Når du har meget lidt at gøre for at forberede din tilbagevenden og stadig nødt til at betale en skat revisor til at forberede og maile det, samt arkivering din tilbagevenden, en tilmeldt agent vil hjælpe dig med at forberede din tilbagevenden. I lighed med at udføre dine egne skatter giver denne nye kundeservice dig mulighed for at arbejde med dine skatter fra dit eget hjem. Der er online skat fagfolk, der kan hjælpe dig med at forberede din bruger software, eller ved hjælp af en online skat program. De fleste af disse programmer er skatteforberedelsessoftware, men bøger eller materialer købt fra butikken kan du læse og bruge til at lære skattelovgivningen at lære.

Når du bruger en CPA eller tilmeldt agent til at forberede din tilbagevenden, bør det være indlysende, at gebyrerne er forskellige. CPA arbejder for en skat forberedelse agentur eller virksomhed, normalt vil blive udbetalt ved udgangen af året, eller maj, eller juni, og betales i forhold til kontrakter. Tilmeldte agenter arbejder direkte for deres klient, som uafhængige entreprenører, der får et aftalt gebyr. Fordi de er loyale over for deres klient og det firma, de repræsenterer, er denne gebyrstruktur helt anderledes.

Hvordan finder du ud af, hvem der vil gøre din skat?

Det er nemmere end nogensinde, og det er nemmere end nogensinde at komme i gang med at gøre din skat. Internettet har gjort software-programmer til at gøre din skat en hel del lettere at bruge, som næsten alle af dem giver dig mulighed for at gøre det mest almindelige indkomstskat former med programmet uden beregning, men de fleste også vil give dig mulighed for at gøre dine formularer for indeværende år samt dit foregående år. Du kan enten vælge et program, der kun er udviklet for indeværende år, så længe du har op til 15. april for deadline, eller du kan bruge et program, der giver dig mulighed for også at arbejde baglæns. Det bedste ved dette program er, at fordi de kører automatisk for dig, når du indtaster indkomstoplysninger, behøver du ikke at bekymre dig om at gå glip af en deadline.

Som du ved nu, kan du gøre din skat ved hjælp af online-software uden at bruge en cent. Uanset om du gør det for indeværende år eller er blevet gjort for de sidste mange år, er det værd at gøre din skat på denne måde, fordi du altid gør livet ændringer. Denne proces vil give dig mulighed for at gøre alle dine skatter forfra i fremtiden uden at skulle bekymre sig om at lave fejl, der vil hjemsøge dig for livet.