Kredit er i hver avenue i den moderne verden, du kan ikke gøre et større indkøb uden brug af kredit dette omfatter en auto eller et hjem køber. Men mange forbrugere er uvidende om hvordan deres kredit står, og er som regel overraskede, når de ansøger om et kreditkort og de afvises. Dette er almindeligt på grund af negative poster på deres kredit rapport, eller forældede oplysninger, der ikke stemmer overens med oplysningerne på en kreditanmodning. På grund af dette kredit rapport er blevet grundlaget for at dømme en forbrugerne evne til at tilbagebetale en gæld, og kredit rapporten er baseret på den seneste betalingsoversigt af forbrugeren.
Kredit er ikke en ny finansiel købs metode, det har eksisteret i lang tid, men det var først i begyndelsen af fyrrerne, blev det betalingsmiddel tilgængelige for den almindelige forbruger. Med fremkomsten af bankcard er en kort, der repræsenterede den udstedende institution, der blev distribueret af store banker grund kredit blev en større virksomhed; disse bankkort blev senere kendt som kreditkort. Bankerne vil udstede disse kort til deres klienter som et alternativ til transporterer store mængder af kontanter, og det blev almindeligt accepteret kun af købmænd, bruges den samme bank som klient, at kortet er udstedt til.
En af de mest almindelige misforståelser er, Visa og Mastercard er pengeinstitutter, disse virksomheder er ikke banker de simpelthen så mulighed for at bruge tjenesteydelserne banker forudsat for at tjene en indkomst. De tog bankcard princippet og udvidet til at omfatte købmænd, der ikke var associeret med banken og overbevist om, at de accepterer deres kort til en rabat på købsprisen, og de ville tage risikoen for indsamling af gælden. Ved at sætte deres navn og rygte på linje bygget de en virksomhed tager de indberettende organer.
Nu, hvor kreditkort er en stor virksomhed, tjenester af forbruger rapportering agentur, ellers kendt som det selskab, der fastholder kredit-filer, er i stor efterspørgsel. Grunden til dette er, at kreditkortselskaber bruge forbruger rapportering agentur til at etablere en potentielle kunders kreditværdighed, og på grund af dette bruger andre udlån institutioner deres tjenester til at vurdere din evne til at tilbagebetale. Dette gør den kredit fil eller rapport et meget vigtigt aspekt af oprettelse af eller bygge kredit, men en dårlig kredithistorie er ikke slutningen af genindførelse af kredit.
Der er love, der er blevet etableret til at beskytte forbrugerne mod deres tidligere bad betalingshistorik rapporteres på ubestemt tid på deres kredit-fil. Disse love også give forbrugeren mulighed for at opdatere deres kredit fil og tvist unøjagtige oplysninger, der kan være indeholdt på kredit-fil. Dette giver forbrugeren ret til at genetablere deres kredit, men beskæftiger sig med forbruger rapportering agenturer ikke er så nemt som det lyder, den gode nyhed er, at der er virksomheder, der specialiserer sig i reparation af beskadigede kredit som Millennium kredit Service og deres hjemmeside er placeret på
Disse virksomheder kender de love, der beskytter forbrugerne, og hvordan man bruger dem til at hjælpe deres kunder med at genetablere god kredit. Så opretholde en up-to-date og nøjagtig kredit fil er relativt lettere med brugen af disse tjenester, men en masse tid er stadig forpligtet til at rydde op i tidligere kredit problemer. Den gode nyhed er, at når din kredit er ren forbrugeren er mere tilbøjelige til at holde den ren, og brug den med omtanke i en verden, der er baseret på kredit, fordi de kender behovet for kredit og forstå hvad dårlig kredit kan betyde.