De 5 REN principper

  RIGHT INGREDIENTS
  REN indeholder ikke ingredienser såsom: syntetisk parfume, petrokemikalier, sulfater, parabener, scilicone, farvestoffer,
  nitrat, vinyl, aluminimum, nylon og phalater.

  RIGHT SKINCARE
  RENs hensigt er at være pionerer på sit felt og implementere nye metoder indenfor bioaktivteknologi. Metoder som booster hudens naturlige processer til forebyggelse af ældningstegn. Biovidenskab er nøglen til at lave produkter som effektivt hjælper huden til at vedblive smuk og sund.

  RIGHT PRODUCT EXPERIENCE
  Princippet som bidrager til en bedre verden. Du vågner op med REN og verdenen bliver pludselig 5% bedre at leve i. Det får dig til at spise sund morgenmad, vælge tøj som er 5% mere skønt at have på, du bevæger dig 5% hurtigere, smiler 5% mere og din omverden bemærker dig 5% mere samt er 5% mere søde imod dig. En magisk wellbeing cirkel.

  RIGHT ENVIRONMENTAL IMPACT
  Vi gør vores for at minimere brugen af jordens begrænsede ressourcer. Vi donerer minimum 2,5% af vores overskud til velgørende kampagner som fremskynder et bedre miljø. REN er imod dyreforsøg.

  RIGHT ATTITUDE
  Principper koster penge og REN betaler gerne. Vi høster hvad vi sår. Vi tror på goodwill frem for mistanke, humor fremfor for alvor, uformel frem for formel.